2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Pazar Eğitim Vakfı Toplantısı Yapıldı - PAZAR EĞİTİM VAKFI

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Pazar Eğitim Vakfı Toplantısı Yapıldı

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı başında Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Yeni Kaymakamımız ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa AKIN ile ilk toplantısını yaptı. Kaymakamımız Sayın Mustafa AKIN başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri olan Belediye Başkanı Ahmet BASA, Mal Müdürü Cengiz ALPER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman YÜKSEL ve İş adamı Aykan ATABEY katıldı. Toplantıda, bu yıl burs almaya devam eden 60 öğrenciye ek olarak, alınacak başvurular arasından şartları karşılayan ilave 40 öğrenci ile birlikte toplam 100 Lisans öğrencisine burs verilmesi kararı alındı.Gerekli Başvuru koşulları ve formu Pazar Eğitim Vakfının www.pazaregitimvakfi.org.tr adresinden ve Pazar Kaymakamlığının www.pazar.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Öğrencilerin müracaatlarını 15.10.2021 tarihine kadar Kaymakamlık Binası 4.katta bulunan Pazar Eğitim Vakfına bizzat kendileri veya aileleri tarafından teslim etmeleri gerekmektedir.

Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu

İletişim: