Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı. - PAZAR EĞİTİM VAKFI

Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

İlçemiz Pazar Öğretmenevinde Pazar Eğitim Vakfı Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda vakfın gelirlerinin artırılması için yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ yaptığı konuşmada; Pazar Eğitim Vakfı'nın 1991 yılında kurulduğunu söyleyerek vakfın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Vakfın kurumsal hale getirilmesi için www.pazaregitimvakfi.org.tr isimli internet sitesinin açıldığını, ayrıca @PazarEgtmVakfi Twitter ve @pazaregitimvakfi53 facebook adreslerinin aktif hale geldiğini, sosyal medyadan vakfın faaliyetlerinin takip edilebileceğini söyledi. Vakfımızın 2019-2020 eğitim öğretim döneminde her ay 53 öğrencinin tiyatroya göndermekte olduğunu, ortaokul öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldığını, 48 üniversite öğrencisine burs verildiğini ve Nisan ayında ortaokul öğrencileri arasında TEKNOPAZAR projesinin yapılacağını ifade etti. Bugüne kadar SMS veya bağış yoluyla destek olan tüm hayırseverlere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür etti. "İlçemizdeki eğitim kalitesinin arttırılması için daha fazla faaliyet yapmayı istiyoruz. Ancak şuanda vakfın gelirleri yeterli değil ve vakfın gelirlerinin arttırılması gerekmektedir. Pazarlı vatandaşlarımızın birlik olma zamanı, haydi pazar eğitime destek geleceğe destek sloganıyla vakfımızın gelirlerini arttıralım" dedi.

2020-01-15