Öğrencilerimizin Bursları Hesaplarına Yattı - PAZAR EĞİTİM VAKFI

Öğrencilerimizin Bursları Hesaplarına Yattı

Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu tarafından belirlenen 48 öğrencinin hesaplarına ilk bursları yatırıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakamımız, "Değerli hemşerilerim 1991 yılında kurulan Pazar Eğitim Vakfı ilk faaliyetini siz değerli hayırseverlerin sayesinde gerçekleştirdi. Bugün itibariyle ilk kez 48 öğrencimizin hesaplarına Burs paralarını yatırdık. Burs almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. Destek olan tüm hayırseverlere de teşekkür ederim. Pazar Eğitim Vakfımız Pazarlı hemşerilerimin ve hayırseverlerin destekleri ile Pazar ilçemizin eğitim kalitesini daha da arttırmaya devam edecektir. Vakfımız ile ilgili her türlü soru ve eleştiriniz için Kaymakamlık binamızın 4. katında bulunan odamıza çay içmeye gelebilirsiniz. Mesai saatleri içinde sizlere yardımcı olmak için bekliyoruz" dedi.

2019-11-01