Pazar Eğitim Vakfı 2020 Yılı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. - PAZAR EĞİTİM VAKFI

Pazar Eğitim Vakfı 2020 Yılı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Pazar Eğitim Vakfı genel kurul toplantısı Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ başkanlığında ilçemiz Pazar Öğretmenevinde yapıldı. Vakıf Mali Sekreteri Semiha KANDEMİR tarafından vakfın mali durumu hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından yönetim kurulunun doğal üyeleri olan Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ(Vakıf Başkanı), Belediye Başkanı Ahmet BASA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ile Malmüdürü Cengiz ALPER dışında yönetim kuruluna 2 asil 2 yedek üye ayrıca denetim kuruluna 2 üye seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama sonucunda Yönetim Kuruluna asıl üye olarak Hasan Aykan ATABEY ve Osman YÜKSEL yedek üye olarak Metin GÖRMÜŞ ve Osman OKAY, Denetim Kuruluna ise Nurettin İNCE ve Ahmet Yavuz HEKİM asil üye olarak seçildi. Kaymakamımız Sayın TERZİ yaptığı konuşmada "Hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bağışlarla 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 48 üniversite öğrencimize burs vermekteyiz, bunun yanı sıra pazar eğitim vakfımızın desteğiyle lise öğrencilerimizi tiyatro gösterilerine götürmekteyiz, ayrıca yarışmalar düzenlemekteyiz, vakfımıza yapılan bağışlar artarsa bizde bu etkinliklerin sayısını artırmak istiyoruz, bugün itibariyle hayırsever vatandaşlarımız tarafından 761 adet SMS yoluyla bağış yapıldı. Amacımız Pazarımızın eğitimine ve Pazarlı öğrencilerimize destek olmaktir. Vakfımıza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

2020-02-28

Pazar Eğitim Vakfı 2020 Yılı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.