PAZAR EĞİTİM VAKFI BURS BAŞVURULARI BAŞLADI - PAZAR EĞİTİM VAKFI

PAZAR EĞİTİM VAKFI BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesi Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri olan Belediye Başkanı Ahmet BASA, Mal Müdürü Cengiz ALPER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman YÜKSEL ve İş adamı Aykan ATABEY katıldı. Toplantı sonrası bu yıl şartlara uyan 100 üniversite öğrencisine burs verileceğine vurgu yapılarak açıklamalarda bulunuldu.

Rize İli Pazar ilçesi Eğitim Vakfı olarak Vakfımızın işler hale gelebilmesi için 2018 yılından beri yoğun bir çalışma içerisinde olduğumuz ve neticesinde 48 öğrencimize ilk burslarını 2019-2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde vermiş olmanın gururunu yaşamaktayız.

Pazar halkı ile el ele yürüttüğümüz mücadelemizde vakfımıza gerek üye olarak gerek bağış yaparak gerekse manevi destek olan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Toplanan bağışlar ile maddi olarak daha da güçlenen vakfımız Yönetim Kurulu kararı ile 2020-2021 Eğitim öğretim yılı için toplamda 100 öğrenciye aylık 200,00 TL olmak üzere 8 ay süreyle burs verecektir.

Gerekli Başvuru koşulları ve formu Pazar Eğitim Vakfının www.pazaregitimvakfi.org.tr adresinden ve Pazar Kaymakamlığının www.pazar.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Öğrenciler müracaatlarını 30.09.2020 tarihine kadar Kaymakamlık Binası 4.katta bulunan Pazar Eğitim Vakfına bizzat kendileri veya aileleri tarafından teslim etmiş olmalıdırlar.

Vakfımız siz değerli iş adamlarımız, esnaflarımız, eğitim gönüllülerimiz, milli eğitim camiamız ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile güzel yerlere gelmeye başlamış olup destek verilmeye devam edildiği takdirde Pazarlı olan ve gelecekte Pazar’ın gelişimine katkı sunan öğrencileri beraber yetiştirmiş olacağız.

Bu nedenle vakfımıza katkı sağlamak isteyen kişiler;Pazar Eğitim Vakfını ziyaret ederek vakfımıza üye olabilir ve Pazar Eğitim Vakfının TR29 0001 0002 5125 6212 5150 02 IBAN nolu hesabına bağışta bulunabilirler.

Vakfımız ile ilgili her türlü bilgiye Vakıf Mali sekreteri Semiha KANDEMİR ve İdari sekreteri Recep ŞAHİNGÖZ’den ulaşabilir,tüzüğümüzü ve yapılan faaliyetleri yine www.pazaregitimvakfi.org.tr internet adresinden takip edebilirsiniz.

Eğitime Destek Geleceğe Destektir.

Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu

İletişim: