Pazar Eğitim Vakfına Bağışlar Devam Ediyor - PAZAR EĞİTİM VAKFI

Pazar Eğitim Vakfına Bağışlar Devam Ediyor

Hayırsever vatandaşlarımız tarafından Pazar Eğitim Vakfına gerek SMS yoluyla gerekse hesaba para yatırmak suretiyle bağışlar devam ediyor. İlçemiz eski Belediye Başkanlarından merhum Naci ATABEY 'in oğlu iş adamı Hasan Aykan ATABEY, Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ 'yi makamında ziyaret ederek Pazar Eğitim vakfına bağışta bulundu. Kaymakamımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan bağıştan dolayı teşekkürlerini iletti. Bağışların her geçen gün arttığına vurgu yapan Kaymakamımız, hayırseverlerin yaptığı bağışların üniversite öğrencilerine burs verilmenin yanı sıra ilçemiz eğitimine de katkı sağlayacağını, eğitim kalitesinin daha da artması için gerekli çabayı göstereceklerini ifade etti.

2019-12-10