Pazar Eğitim Vakfından Burs Alacak Öğrenciler Belirlendi - PAZAR EĞİTİM VAKFI

Pazar Eğitim Vakfından Burs Alacak Öğrenciler Belirlendi

Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda burs almaya hak kazanan öğrenciler belirlendi. Vakfimizdan burs almak için toplam 90 lisans öğrencisi başvuruda bulunmuştur. Başvuruda bulunan 90 üniversite öğrencisinden 50 kişiye burs verilmesi planlanmasına rağmen başvuru şartlarına uyup uymadığı, gelir ve başarı durumları birlikte değerlendirildiğinde bütün şartlara uyan 48 öğrenci yönetim kurulunca tespit edildi. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı içerisinde 48 öğrenciye 1 Kasım tarihinden itibaren 8 ay boyunca aylık 200 TL burs verilecek. Burs almaya hak kazanan 48 öğrencinin isim listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2019-01-25